home
no

Winmx kommer inn i en ny århundre. Samfunnets brukerbase vokser jevnt og er sterkere enn noensinne siden 2005. Siden den gang har vi sett ett antall av tilkoblings patcherløsninger fulgt opp av de 2 største Winmx supoorter gruppene Vladd44s Mxpie og Winmx Worlds Winmx Group. Nå for første gang har begge gruppene samlet seg for å tilby WinMx Community Patch fra en Winmx brukler and langtids utvikler kjents om Eagle. Denne nye Patchen vil bli støttet og promotert av både Winmx World og Mxpie, så vel som ett sterkt antall tilknyttede grupper og personer.

WinMX nettverket er som alle andre menneske til menneske nettverk under konstante angrep av andre byrå / grupper som ligger ut falske filer. I lengre periode har nå Winmx brukere slåss tilbake og blokkert disse angrepene ved enhver anledning. Nå med nye Winmx Community Patch tar vi kampen opp til ett nytt nivå med hovemål å fjerne slok overfloding ved å blokkere de som angreper us. Utfiltrering av faslke filer som slipper gjennom skjer ved at alle WinMx brukerne bruker samme metode, WinMx Community Patch.

For å gjøre dette så enkelt som overhhode mulig slik at Winmx er connected og går rett har Winmx Community Patch noen egenskaper.

WinMx Community Patch er backet opp av majoriteten av WinMx Support Groups og vil sikre at det ikke blir monopol for hvilke som helst grupper til å kontrollere noen andre brukere. Vi vil arbeide sammen som ett samfunn for å sikre at dette demokratiske idealet blir fulgt. Å tillate hele samfunnet til å fokusere på holde i vekst og å fokusere på nye prosjekter som vil komme oss alle til gode.

Du kan ha brukt andre patcher tidligere, men vi vil be deg på dette tidspunkt å fjerne de og bytte til denne mer tryggere patch.

Norwegian translation thanks to Video + Tina

en
English
de
Deutsch
no
Norge
it
Italiano
fr
Francais
ru
Pуcckий
es
Español
pt
Português
zh
Chinese
ja
Japanese
Valid CSS!